Сирма Груп помага на компаниите да постигнат устойчив глобален растеж, създавайки уникални иновативни софтуерни технологии, продукти и услуги. Нашите иновативни софтуерни решения превръщат традиционните корпораци в пазарни лидери, а бизнеса им, базиран на знания, постига световни успехи.

Сирма е създадена през 1992 г. в България. За тези години създадохме най-големият развоен софтуерен център в страната, в който работят талантливи софтуерни специалисти, инженери и друг висококвалифициран персонал. Това ни кара да гордеем с постиженията си и гарантира създаване и внедряване на продукти с превъзходно качество, търсени и продавани в цял свят.

През 2015 г. Сирма Груп стана публична компания, с най-успешната кампания по първично публично предлагане на акции на технологична компания, реализирана на Българската фондова борса от 2007 г. насам. В ролята си на утвърден европейски софтуерен разработчик, Сирма Груп откри главен търговски офис в САЩ, регистриран в Jersey City, N.J, до Ню Йорк, с основна цел да демонстрира и предложи на този пазар всички уникални софтуерни технологии и решения, които създава и развива. Целта на новият търговски офис е да се увеличат продажбите, като се разшири съществуващият екип в САЩ, който предлага някои от световно признатите продукти и брандове на компанията вече дълги години. Ние сме уверени, че много повече компании от САЩ ще се възползват от огромната стойност и бизнес ползи, които нашите технологии и решения предлагат, голяма част от които са създадени посредством дългогодишни партньорства с реномирани европейски партньори.

Награди

2015-forbes-21

Офиси:

U.S. Headquarters
Сирма Груп Инк. САЩ
One Evertrust Plaza,Офис 1103
Джърси сити, NJ 07302, САЩ
Главен офис
Сирма Груп Холдинг АД
Бул. Цариградско шосе 135,
1784 София, България