Sirma Business Consulting

Сирма Бизнес Консултинг АД

СирмаБК е олицетворение на най-добрата комбинация между опита на Сирма Груп Холдинг, като доказан ИТ интегратор в България, и екип от финансови професионалисти (мениджъри, банкови експерти и консултанти) с дългогодишен банков опит в България и в чужбина. Дружеството е учредено като акционерно през 2007 с капитал от 2 милиона лева и оперира в над 10 държави в Европа и Америка.

СирмаБК инвестира и специализира в доставката на индивидуализирани бизнес и ИТ решения въз основа на дългогодишен опит и отлично познаване на различните финансови и платежни системи, продукти и услуги. Екипът фокусира върху развитието и внедряването на:

  • Уеб базирани, автоматизирани системи за бизнеса и бек офиса“;
  • Мобилни и десктоп приложения за клиентите на финансови институции;
  • Браузър базирани приложения за банкови служители и крайни клиенти;
  • Системи за управление на плащания и банкови карти;
  • Системи за одобрение на транзакции в реално време базирани на ISO8583 и ISO20022;
  • Многофункционални и многоканални системи за управление на банкови плащания;
  • Многоканален хъб за разпределяне на съобщения и абонамент за тях;
  • Системи за генериране на отчети за целите на управлението и регулаторните органи.

Иновация в продуктите и консултантските услуги

За всички свои собствени продукти, дружеството използва иновативни технологии и прилага всички международни стандарти за качество, сигурност и най-добри практики за развитието на софтуера. СирмаБК е признат като най-добрия системен интегратор в България през 2014 година и активно внедрява продуктите на Оракъл и други водещи международни компании. През последните 10 година СирмаБК има многобройни успешни проекти за внедряването на FlexCube, Oracle EBS и BPM, Newgen DMS, както и многобройни проекти базирани на Red Hat технологиите. Дружеството също предлага чисти консултантски услуги за бизнес и технологични решения. СирмаБК има над 50 високо-специализирани експерти с обширен опит и познания, потвърдени от водещи компании, като ORACLE, i-Flex Solutions, CapGemini, Newgen, IBM, PWC, Qualco, Exprivia.

Фокус върху банковия и застрахователния сектор

По отношение на банковия и застрахователния сектор, екип от високо-специализирани експерти фокусират своята дейност върху развитието на отворени, мултипротоколни модули, както и върху система от интегрирани продукти, които осигуряват надеждно решение за активна работна среда, която поддържа и увеличава възможностите на всяка основна информационна система.

Ориентирани към клиента

Клиентите на Сирма Бизнес Консултинг са повече от 40 банки и небанкови финансови институции базирани в Европа, Америка и Азия. Освен софтуерно развитие, СирмаБК също предлага на финансовия сектор добра тестова среда за внедряването на идеи и проекти за институции, които търсят иновативни и бързи начини за адаптация на своите дейности към растящия пазар на продукти и услуги.

Продукти и услуги

Продуктите и бизнес решенията на СирмаБК помагат на финансовия бизнес да стане по-ефективен, клиентски ориентиран и насочен към бъдещ растеж.

Продуктите включват:

Услуги:

Нашите основни услуги помагат на клиентите да адаптират своя бизнес към най-съвременните решения, създадени в областта на финансовите услуги. Те включват:

ORACLE FLEXCUBE услуги:

FlexCube е ключов продукт за СирмаБК. С повече от 15 години опит, нашият екип има напълно изграден потенциал за работа по подобни проекти. Ние сме изпълнявали многобройни миграции на данни, внедрявания, ъпгрейди, оптимизации и консултиране, които увеличават стойността и клиентското обслужване на нашите партньори – банки и финансови институции. Можете да разгледате нашите референции или просто да се свържете с нашия екип за да обсъдите рамката да бъдещото ни сътрудничество, базирано на FlexCube.  Тези услуги включват:

Бизнес процеси и консултиране:

Финансовата индустрия е третата най-регулирана индустрия в света. Опитът на СирмаБК в създаването и имплементирането на финансов софтуер е изградил нашата сила и познание за процесите във финансовите институции. Услугите, които дружеството предлага, са насочени към създавани и оптимизиране на бизнес процесите, които поддържат най-различни аспекти от дейността на всеки участник във финансовата индустрия. Услугите включват:

bc-inner

Главен офис
СирмаБК АД
Ул. Георг Вашингтон 22
1202 София, България

Развоен център и поддръжка (Пловдив, България)
Бул. Източен 48, офис СирмаБК
4000 Пловдив, България

Награди: 2012, 2014 и 2016 Топ ИКТ работодател

sirma-business-consulting-award-1

Gold partner to Oracle Financial Services (i-Flex)

o-gold-partner-clrrev

Избрани клиенти

allianz
unicredit-bulbank
societe-generale
credit-agricole
first-global-bank
banco-espirito-santo